Micro-Needling

Informatie over Micro-Needling

Waar gebruiken we Micro-Neelding voor?

Micro-Needling is ideaal voor het:

  • Verminderen van rimpels
  • Verminderen van striae en cellulitis
  • Laten vervagen van (acne)littekens
  • Tegengaan van haaruitval
  • Verstevigen van de huid
  • Aanmaken van collageen

Micro-Needling voor thuis

Er bestaan meerdere uitvoeringen van de micro-needling. Als u zelf uw huid wilt onderhouden of het effect van één van onze behandeling wilt verlengen, is de roller voor thuisgebruik ideaal. Vraag ons om het gebruik van de micro-needling goed uit te leggen. Kies voor deze roller en houdt uw huid in topconditie!

De medische Micro-Needling

Soms is er misschien behoefte aan een intensieve behandeling van de huid. Wanneer u voor het eerst bij ons langskomt in Eindhoven, vindt er een intakegesprek plaats. Onze specialisten zullen uw huid dan grondig onderzoeken. Vervolgens zullen zij vaststellen welke behandeling het beste bij u past. Het kan zijn dat ze de medische micro-needling willen gebruiken. Dit is omdat deze roller, door zijn langere naaldjes, een nog groter effect op de huid heeft dan de roller voor thuisgebruik.

Dit is wat we gaan doen

Om maar met het belangrijkste te beginnen: onze behandeling doet geen pijn. Wij brengen namelijk van tevoren een verdovende crème aan en hierna zult u nergens meer last van hebben. Vervolgens zullen we beginnen met de behandeling. De micro-naalden van de micro-needling maken hele kleine gaatjes in de huid. Dit verkleint de poriën en zorgt ervoor dat er mooie, nieuwe huid in de plaats van de oude komt. Soms gebruiken we ook een serum tijdens de behandeling, voor een optimaal resultaat. Na afloop controleren we of de behandeling het gewenste effect heeft gehad op uw huid. Mocht dit niet zo zijn, dan raden wij aan dat u nog één of meerdere keren terugkomt.

Waarom helpt de Micro-needling zo goed?

De micro-naalden van de Micro-Needling hebben een uniek effect op veel huidproblemen. Dit komt omdat ze aanzetten tot cel vernieuwing en dit is essentieel als het gaat om het verminderen van bijvoorbeeld littekens of striae. U zult merken dat uw littekens na behandeling met de roller langzamerhand zachter worden. Ook verkleuringen in de huid, bijvoorbeeld veroorzaakt door striae, zullen duidelijk minder worden. Die cel vernieuwing waar we eerder over spraken geldt niet alleen voor huidcellen, maar ook voor vetcellen. En dat maakt dat Micro-Needling ook ideaal is voor het aanpakken van cellulitis. De ijzersterke naaldjes stimuleren de verbranding in die vetcellen. Zo neemt de cellulitis al binnen een paar weken zichtbaar af.

Littekens en striae, verbluffend resultaat!

Behandeling van littekens en striae was tot op heden zeer moeilijk.

Omdat de micro naalden van de micro-needling aanzetten tot celvernieuwing is dit een zeer effectieve methode tegen huidverslapping, striae, littekens, rimpels en cellulitis. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar en kleurafwijkingen, zoals bij striae zie je verdwijnen.
De behandeling is helemaal effectief als tegelijkertijd Repair Serum wordt aangebracht.

Het antwoord op Cellulitis

De naaldjes van het “chirurgisch staal” van de Derma Roller activeren de verbranding in de vetcellen. Samen met het Lypolyse Serum wordt het vet afgebroken. Hierdoor vermindert de cellulitis binnen enkele weken zichtbaar.

Micro Needling

Microrollers maken de huid licht open en verkleinen de poriën en zorgen dat de nieuwe huid schoon en fris tevoorschijn komt.

Prijs
Voorhoofd € 99,00
Oogcontour + Bovenlip € 149,00
Hele gelaat € 265
BEL ONS