IPL skin rejuvenation

Maak uw huid strakker met IPL Skin Rejuvenation

Als het gaat om het verjongen van uw huid, denkt u misschien aan het gebruik van crèmes of plastische chirurgie. Maar wist u dat er ook speciaal licht bestaat voor dit doel? Misschien is dit wel de ideale therapie voor u! IPL Skin Rejuvenation heeft meerdere methoden voor het verjongen van uw huid. Onze specialisten bekijken wat precies de juiste behandeling voor u is. Heeft u bepaalde wensen? Dan kijken wij in samenspraak met u wat er haalbaar is en hoeveel behandelingen u hier voor nodig heeft.

Meer informatie over IPL

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het gaat dus om intensief, pulserend licht dat gedurende een bepaalde tijd over de huid wordt bewogen. Het verjongen van de huid met IPL is pijnloos. Voor een optimaal effect raden wij aan dat u de huid ook nog verzorgt met een crème of andere behandeling bij Clinic Safae Esthetics. IPL is een ideale tussenoplossing voor die mensen die niet (meer) tevreden zijn over hun verjongingscrème, maar liever niet willen kiezen voor plastische chirurgie. Deze lichttherapie heeft namelijk op een dieper niveau effect dan een smeerseltje, maar is compleet pijnloos. De behandeling met IPL verschilt per persoon. Meestal is een kuur van 6 behandelingen voldoende. Het kan echter zijn dat een verouderde huid net iets meer nodig heeft om er weer stralend uit te zien. Verder raden wij aan dat u de kuur om de zoveel tijd herhaalt, want dan heeft uw huid er het meest baat bij. Wilt u meer informatie? Neem dan gauw contact met ons op en wij vertellen u alles wat u moet weten.

Waar wordt IPL voor gebruikt?

Deze vorm van huidverjonging kan voor heel veel huidproblemen worden gebruikt. Om er een paar te noemen: couperose, pigmentvlekken en de behandeling van acne. Bij couperose zijn de rode bloedvaatjes in uw gezicht door uw huid heen te zien. IPL kan deze oppervlakkige adertjes ‘dichtbranden’ waardoor de huid er minder rood uit zal zien. We raden aan om 5 tot 6 keer langs te komen voor een behandeling. Bij het verwijderen van pigmentvlekken moeten we voorzichtig te werk gaan. Eerst gaan we ter plekke bekijken of ze verwijderd kunnen worden en of de pigmentvlekken niet kwaadaardig zijn. Als dit laatste het geval is, verwijzen we u natuurlijk naar uw huisarts. Als er geen problemen zijn, zullen we bekijken wat de mogelijkheden zijn in uw geval. Voor het verwijderen van pigmentvlekken kunt u het best 5 keer langs komen, om de 4 weken. Heeft u last van acne? Zelfs hier kan IPL uitkomst bij bieden. Het intensieve licht zorgt er voor dat ontstekingen worden geremd, terwijl de warmte de bacteriën doodt. Het kan zelfs zijn dat deze behandelingen acnelittekens voorkomt. Voor acne raden wij aan om ongeveer 5 weken lang 2 keer per week langs te komen.

BEL ONS