Swiss collagen care

Swiss Collagen Care

Wist u dat collageen, het eiwit dat verantwoordelijk is de stevigheid van de huid, al afneemt vanaf je 25ste? De aanmaak van collageen is essentieel om onze huid er jong uit te laten zien. Het zorgt niet alleen voor stevigheid, maar ook voor elasticiteit en de dagelijkse vernieuwing van de huid. Als de aanmaak van dit eiwit afneemt, veroudert de huid en ontstaan er onder andere rimpels. Wat doet u er aan om huidveroudering tegen te gaan? Neemt u pillen, of gebruikt u injecties? Misschien is dat helemaal niet nodig als u Natuurlijk Collageen gebruikt.

De bijzondere werking van Natuurlijk Collageen

Wat doet Natuurlijk Collageen eigenlijk? Onze specialisten kunnen dit product onder andere aanbrengen als een gel. Dit product dringt hierdoor heel gemakkelijk door de opperhuid, zodat het uw huid weer helemaal tot leven brengt. Uw lichaamseigen collageen zal door deze gel weer meer worden aangemaakt en zelfs beter zijn werk gaan doen. Hoe komt dit precies? Eerst zal de gel collageen toevoegen aan uw huid. Maar vervolgens zal Natuurlijk Collageen bepaalde cellen (fibroblasten) stimuleren zelf weer collageen aan te maken. Zo heeft deze gel zowel op de korte als de lange termijn een verjongend effect op uw huid. Om de verzorging van uw huid compleet te maken, is de gel zeer hydraterend, hypoallergeen en bevat het geen geurstoffen.

Natuurlijke Collageen pakt niet de gevolgen, maar de oorzaak van huidveroudering aan!

Natuurlijke Collageen is er op tijd bij

Kies ook voor een behandeling met de nieuwe anti-rimpel formule van Collagen Care. Natuurlijk Collageen pakt namelijk de oorzaak van huidveroudering aan, niet de gevolgen. Met deze behandeling wordt uw huid maximaal gehydrateerd en verzorgd. En, heel belangrijk, de huid wordt sterk gestimuleerd om collageen aan te maken.

Laat uw huid er jonger en stralender uitzien met deze behandeling. Wat kunnen onze huidspecialisten u op dit gebied bieden?

  • Een oppervlaktereiniging met Vital Oxygen Care
  • Een enzyme peeling met vitamine C
  • Een dieptereiniging met het stoom- en borstelapparaat
  • Een behandeling van de huid rondom uw ogen
  • Een speciaal collageen masker: een concentraat én een vliesmasker
  • Dag- of nachtverzorging met collagen optima crème
  • Extra bescherming in de zomer met collagen optima lotion
Duur Prijs
Swiss Collagen Care 60 min. € 75,00

BEL ONS