TCA Peeling

De TCA Peeling

Bent u op zoek naar een intensieve peeling? Eentje die uw huid duidelijk gladder en zachter maakt? Misschien is de TCA Peeling dan iets voor u. Bij deze peeling gebruiken we de stof trichloorazijnzuur. Deze stof onttrekt water aan de bovenste huidlaag, waardoor deze opdroogt en wordt afgestoten. Hierdoor verdwijnen kleine rimpeltjes en verkleuringen in uw huid. U zult er veel jonger en frisser uitzien na deze behandeling!

Duur Prijs
 TCA peeling 60 min. € 85,00

Wanneer raden wij deze peeling aan?

Een TCA Peeling kan op heel veel verschillende plekken worden toegepast. Zelfs waar de huid dunner is, bijvoorbeeld in uw hals, kunnen we deze behandeling gebruiken. We raden deze peeling meestal aan voor oppervlakkige rimpeltjes en huidverkleuringen. Op diepere rimpels zal het weinig effect hebben. Voordat wij u behandelen, gaan wij eerst uw huid onderzoeken. Zo krijgt u het beste advies over uw behandeling en nazorg. Mocht TCA toch niet geschikt voor u zijn? Dan kijken onze experts welke behandeling beter bij u past.

Informatie over de behandeling

We beginnen met het maken van foto’s, zodat we precies weten hoe uw huid er op dat moment uitziet. Vervolgens reinigen we de huid en brengen het trichloorazijn aan. Dit voelt de eerste twee minuten vrij pijnlijk aan. Hierna koelen we de huid en zal de pijn snel afnemen. Ter afsluiting brengen we een speciale crème aan op uw huid. Wilt u dat deze behandeling een langdurig effect heeft? Dan raden wij aan dat u na een maand weer terugkomt voor een vervolgbehandeling.

Dit is belangrijk na de TCA Peeling

Het is belangrijk dat u de huid een uur met rust laat na deze peeling. Wilt u zelf een crème aanbrengen? Doe dit dan pas een uur na de behandeling. Zo kan het trichloorazijn optimaal zijn werk doen.

Het kan zijn dat uw huid na de TCA Peeling nog wat branderig aanvoelt. Dit mag niet langer aanhouden dan 24 uur. Heeft u toch langer klachten? Neem dan contact met ons op. Twee dagen na de behandeling zal de huid donker kleuren en gaan vervellen. Verder zal het droog en strak aanvoelen. Dit hoort bij het herstelproces van de huid: na het vervellen zal alles weer normaal aanvoelen. Let op: bescherm uw huid vervolgens 6 weken lang goed tegen zonlicht. En gebruik voortaan een zonnebrandcrème met een hele hoge beschermingsfactor.

Wat is het resultaat?

Na de TCA Peeling zijn oppervlakkige rimpels minder zichtbaar en zijn huidverkleuringen sterk vervaagd. Ook uw poriën zullen er veel kleiner uitzien. Het verouderingsproces wordt dus positief beïnvloed met deze behandeling. Nieuwsgierig geworden naar de TCA Peeling? Neem dan snel contact met ons op!

BEL ONS