Ontharing

Ontharing

Clinic Safae Esthetics biedt verschillende ontharing behandelingen aan. Voor ieder huidtype is een optimale behandeling. Wij bieden ook een “definitieve” ontharing behandeling aan. Dit is een behandeling in de vorm van een kuur, waar u meer dan één keer voor in behandeling moet.

IPL ontharing

IPL ontharing is een ontharingmethode waar haar duurzaam wordt vernietigd door middel van lichtflitsen. IPL behandelingen zorgen voor een betere en gladder uitziende huid. De lichtflitsen hebben een brede straal waardoor grote oppervlakken zoals schouders, rug, armen, gezicht en benen kunnen worden behandeld.

IPL-technologie is bewezen een veilige, snelle en effectieve methode voor o.a. ontharing, couperose, pigmentvlekjes en huidverjonging.

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een methode waar met een heel klein naaldje storende haartjes definitief worden verwijderd. ieder haartje wordt afzonderlijk verwijderd.

Bij elektrisch ontharen gaat een dun naaldje langs de haarschacht in het haarzakje. Met een minimale hoeveelheid stroom wordt het haarzakje verhit en geloogd. Dit is een chemische reactie. Door dit herhaaldelijk te doen zal het haartje uiteindelijk niet meer terugkomen.

Hoewel het nooit helemaal zeker is dat een haartje niet meer terug groeit, is deze behandeling wel zeer betrouwbaar. Alleen bij bepaalde veranderingen in het lichaam zoals het toenemen van hormonen of bepaalde medicatie, kunnen donshaartjes weer veranderen in dikkere haartjes.

Harsen

Vanwege de effectiviteit van harsen kunnen we bij Clinic Safae Esthetics ook verschillende hars methoden toepassen. Na een aantal keren harsen groeien haren met een dunnere en zachtere punt terug.
BEL ONS