Altijd de perfecte eyeliner

Vindt u het ook altijd zo’n gedoe, make-up in één keer goed aanbrengen? Bij eyeliner schiet je zo uit en dan moet je misschien weer helemaal opnieuw beginnen. Als u ons permanente make-up laat aanbrengen, zijn uw zorgen voorgoed voorbij. Voortaan zullen uw ogen er altijd perfect uitzien!

Wanneer is deze permanente eyeliner een uitkomst?

  • Als u moeite heeft met het aanbrengen van een strakke lijn
  • Als u (bijna) geen wimpers heeft
  • Als uw ogen snel tranen
  • Wanneer u een bril draagt, of contactlenzen
  • Als u allergisch bent voor make-up
  • Wanneer u de ziekte Alopecia heeft
  • Als u vaak sport

Hoe maken we die perfecte eyeliner?

Onze specialisten zullen eerst met u overleggen over de kleur en vorm van de eyeliner. U kunt kiezen voor een lijntje onder of boven het oog, een combinatie van beiden, een brede eyeliner, etc. Zo kunt u precies die uitstraling kiezen die bij u past.

Onder- of boven eyeliner

Met permanent make-up tekenen wij een lijntje tussen de wimpers. Dit is, als u het zelf doet met tijdelijke make-up, bijna onmogelijk. Soms is een subtiel lijntje onder het oog al genoeg om de ogen te laten opvallen. Gaat u echter liever voor een boven eyeliner? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. De meest populaire kleuren zijn warm zwart of diep zwart.

Een combinatie van boven- en onder eyeliner

Op deze foto ziet u een combinatie van zowel boven- als onder eyeliner:

De voordelen van brede eyeliner

Bent u gewend aan iets meer nadruk op de ogen? Misschien is brede eyeliner dan iets voor u. Het corrigeert de vorm van het oog en lift de ogen. Heel handig als u kleine ogen heeft. Verder kunt u ook nog kiezen voor een combinatie van brede boven eyeliner met een onder eyeliner. Zo kunt u precies de juiste oogopslag creëren.

Prijs
eye-liner onder € 142,50
eye-liner boven € 165,00
eye-liner boven breed € 190,00
eye-liner boven en onder € 275,00
lip-liner € 265,00
wenkbrauwen € 245,00
opfrissen (per onderdeel) € 95,00

BEL ONS