Wenkbrauwen

Kies voor permanente, perfecte wenkbrauwen

Soms kunnen uw wenkbrauwen wel wat hulp gebruiken. Ze zijn misschien te dun, hebben de verkeerde vorm of zijn net iets te vaak geëpileerd. Dan biedt permanente make-up uitkomst. Als u kiest voor deze behandeling, zult u nooit meer hoeven te twijfelen of u er wel netjes uitziet. Uw wenkbrauwen zullen een heuse aanwinst worden voor uw gezicht. Onze experts maken gebruik van een hele dunne naald om pigment in te brengen. De methode die ze hiervoor gebruiken heet de ‘hairstroke’ methode. Hiermee kunnen ze uw wenkbrauwen op allerlei manieren verbeteren: verlengen, verbreden, voller maken, etc. Deze methode is ook zeer geschikt voor het camoufleren van littekens in wenkbrauwen.

Hoe maken we permanente wenkbrauwen?

We beginnen natuurlijk met het belangrijkste: wat wilt u verbeteren en wat is ons advies daarvoor? Zo zorgen wij ervoor dat uw wenkbrauwen zo goed mogelijk passen bij uw gezicht. Vervolgens tekenen we de wenkbrauwen eerst op uw gezicht. Zo kunt u beslissen of u het echt eens bent met het model en de kleur van uw keuze. Daarna begint de echte behandeling. Elk haartje van uw permanente wenkbrauwen wordt stuk voor stuk aangebracht met een flinterdunne naald. Vandaar dat deze methode bekend staat als de ‘hairstroke’ techniek.

En daarna?

Zorg er voor dat u uw permanente wenkbrauwen de eerste 5 dagen niet nat maakt. Ongeveer een maand later krijgt u nog een nabehandeling. We zullen dan eventuele plekjes waar de kleur niet zo goed heeft gepakt bijwerken. Ook kunnen we de wenkbrauwen eventueel nog donkerder maken als u dit wenst. Er zijn meestal 2 tot 3 behandelingen nodig om uw wenkbrauwen er perfect uit te laten zien. Vervolgens kunt u tot wel 2 jaar genieten van deze permanente make-up!

Prijslijst PMU Safae Esthetics

Prijs
eye-liner onder € 142,50
eye-liner boven € 165,00
eye-liner boven breed € 190,00
eye-liner boven en onder € 275,00
wenkbrauwen € 265,00
lip-liner € 245,00
opfrissen (per onderdeel) € 95,00

BEL ONS