Brazilian Wax

Kies voor een Brazilian Wax

Voor het harsen van uw intieme zone is de Brazilian Wax uitermate geschikt. Deze snelle en efficiënte behandeling is speciaal bedoeld voor de gevoeligste plekken op uw lichaam. De specialisten van Clinic Safae Esthetics zijn zeer ervaren in deze behandeling. Het mooie van deze methode is dat u naderhand geen last heeft van irritatie, ingegroeide haartjes, een verkleurde huid, rode bultjes of terugkerende dikke haren. Kortom, na een Brazilian Wax voelt uw huid nog wekenlang zijdezacht aan.

Kom meer te weten over de Brazilian Wax

Wij raden u aan uw intieme zone 2 à 3 weken voor onze afspraak niet meer te scheren. De behandeling werkt namelijk het best als de haren een redelijke lengte hebben. 1 à 2 dagen voordat u bij ons langskomt, raden wij u aan uw huid even goed te scrubben. Dat voorkomt ingegroeide haren achteraf. Op de dag van de behandeling zelf verwachten wij van u dat u uw intieme zone goed gereinigd heeft. Let op: gebruik geen bodylotion, olie of crème op het te behandelen gebied. De behandeling werkt beter bij een droge huid. Op uw huid wordt een hars aangebracht met een spatel of kwast. Deze hars voelt warm aan. De hars wordt vervolgens tegen de haarrichting in in één ruk van de huid getrokken. De haren die vastgehecht zijn aan de hars zullen meegetrokken worden en compleet verdwijnen van uw huid. Dit is maximaal 3 seconde gevoelig.

brazilian wax

Wat te doen na de Brazilian Wax

Neem de volgende punten in acht voor na de behandeling:

  • Neem een koele douche
  • Vermijd overmatige transpiratie
  • Draag geen synthetische of kanten slips, maar katoen
  • Vermijd 1 tot 2 dagen de zonnebank, de sauna en direct zonlicht
  • Gebruik minimaal 1 dag geen exfoliante producten, zoals een scrub

Is dit uw eerste ervaring met de Brazilian Wax? Uiteraard leggen wij u dan, voordat de behandeling plaatsvindt, nog even uitvoerig uit wat er gaat gebeuren. Ook geven wij u na de behandeling nog wat tips mee, zodat de kans op irritaties zo klein mogelijk wordt. Maak direct een afspraak met onze vakkundige, vriendelijke specialisten.

Maak een afspraak voor de Brazilian Wax

Bent u ervan overtuigd dat de Brazilian Wax u aan een frisse, mooie en verzorgde intieme zone kan helpen? Maak dan een afspraak met ons. U bereikt ons door te bellen naar 06-13349921, stuur een mail naar info@clinic-safae-aesthetics.nl of laat uw verzoek of vraag achter op ons online contactformulier. De Brazilian Wax is de snelste en meest efficiënte methode om uw intieme zone te ontharen!

BEL ONS