Definitief ontharen

Definitief van ongewenste haargroei af

Overweegt u uw gezicht of lichaam definitief te ontharen? Maak dan een afspraak bij Clinic Safae Esthetics. Wij bieden twee verschillende methoden van ontharing aan met blijvend resultaat: IPL ontharing en elektrisch ontharen. Kortweg gezegd houdt IPL ontharing in dat uw haar duurzaam wordt vernietigd door middel van lichtflitsen. Met deze methode kunnen grote oppervlakken, zoals uw schouders, rug, armen, benen en gezicht worden behandeld. Bij elektrisch ontharen wordt met een heel klein naaldje ieder storend haartje afzonderlijk en definitief verwijderd. Welke methode van definitief ontharen kiest u?

Ontdek meer over IPL ontharen

IPL ontharing is een zeer effectieve manier om haren te verwijderen. Eerst brengen we een verkoelende gel aan op de plekken die we gaan behandelen. Daarna start de behandeling. Gedurende deze behandeling voelt u wellicht een prikkelend gevoel of een tinteling op uw huid, maar pijn doen de lichtflitsen niet. Het licht wordt opgenomen door het melanine (donkere kleurpigmenten) in uw haar. Zodra het licht hierin is opgenomen, ontstaat er warmte die de haar direct uitschakelt. Deze methode behandelt elke haar afzonderlijk. Daarom zijn er gemiddeld minimaal 8 behandelingen nodig om elke ongewenste haar definitief te verwijderen. Na elke behandeling brengen we wederom een verkoelende gel aan op uw huid. Deze behandeling is geschikt voor mensen met donker haar en een lichte huid.

definitief ontharen

Kom meer te weten over elektrisch ontharen

Kiest u voor elektrisch ontharen? Dan brengen we langs de haarschacht een dun naaldje aan in het haarzakje. Met een minimale hoeveelheid stroom verhitten we aldaar het haarzakje. Er ontstaat vervolgens een chemische reactie. Door deze actie herhaaldelijk uit te voeren, verdwijnt het haartje uiteindelijk definitief. Deze behandeling is niet gevaarlijk voor uw huid. Het is echter wel belangrijk enkele regels in acht te nemen voor én na de behandeling. Zo mag u 4 weken voor de behandeling uw haren niet meer verwijderen. En tot 6 weken na de behandeling wordt aangeraden uw huid goed te beschermen tegen zonlicht. Tot slot is het fijn om te weten dat deze methode wél geschikt is voor mensen met een lichte haarkleur, in tegenstelling tot IPL ontharing.

Laat ons uw lichaam of gezicht definitief ontharen

Kortom, wij kunnen u veilig, comfortabel en professioneel ontharen, zodat u definitief van uw ongewenste haargroei af bent. Boek direct een behandeling door te bellen naar 06-13349921, een mail te sturen naar info@clinic-safae-aesthetics.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij heten u graag van harte welkom in onze salon om uw gezicht of lichaam definitief te ontharen!

BEL ONS