Schoonheidssalon Den Bosch

Gezichtsbehandeling nabij Den Bosch? Boek direct online

Zoekt u een schoonheidsspecialiste vlakbij Den Bosch? Clinic Safae Esthetics is uw schoonheidssalon voor diverse behandelingen. Wenst u een ontspannende gezichtsbehandeling? Of zoekt u een specialist voor harsen, definitief ontharen of brazilian wax? Wij hebben specialisten in huis voor elke behandeling. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in lippen opvullen en permanente make-up. Wij geven u ook graag professioneel huidadvies als u last heeft van een specifieke huidaandoening. Boek via onze website als u direct een afspraak wilt maken voor onder andere een gezichtsbehandeling in Den Bosch.

Diverse gezichtsbehandelingen voor een effectieve verzorging

Wilt u vlakbij Den Bosch een gezichtsbehandeling laten doen? Bij Clinic Safae Esthetics bieden wij ieder huidtype de perfecte behandeling aan. Kies bijvoorbeeld voor een basisbehandeling waarbij we de onzuiverheden verwijderen. Wenst u ook wat ontspanning? Kies dan voor een speciale gezichtsbehandeling. Hierbij krijgt u een intensieve gezichtsbehandeling met een ontspannende massage erbij. Heeft u weinig tijd? Kies dan voor een korte behandeling van 25 minuten. Onze schoonheidsspecialist is ook gespecialiseerd in permanente make-up. Zo is het mogelijk wenkbrauwen te laten pigmenteren als u uw wenkbrauwen wilt verlengen, verbreden of voller wilt maken. Gebruikt u eyeliner? En is dit vaak een gedoe om een keer goed aan te brengen? Dan is permanente make-up ook een ideale oplossing. Permanente lipliner is ook mogelijk om te laten zetten in onze schoonheidssalon. Wenst u vollere lippen? Dan kunt bij door onze specialisten ook uw lippen laten opvullen.

schoonheidssalon den bosch

Kies voor harsen of definitief ontharen vlakbij Den Bosch

Heeft u last van ingegroeide haren, stoppels of wilt u zich niet meer druk maken over ongewenste haargroei op uw lichaam en/of gezicht? Dan is harsen of definitief ontharen echt iets voor u. Harsen is een populaire methode waarbij de haren tot wel 8 weken lang weg kunnen blijven. Bij Clinic Safae Esthetics is onder andere harsen van de benen, armen, oksels en bikinilijn mogelijk. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een brazilian wax. Wij beschikken over ervaren en deskundige specialisten. Zo wordt u altijd op een professionele manier geharst zonder dat u onnodige pijn ervaart. Wilt u voorgoed af zijn van scheren of harsen? Het is bij ons ook mogelijk om te kiezen voor IPL behandeling om definitief te ontharen nabij Den bosch.

Bel of mail onze schoonheidssalon vanuit Den Bosch

Wilt u een behandeling boeken om uw lippen te laten opvullen nabij Den Bosch? Of heeft u nog vragen over harsen, permanente make-up, definitief ontharen, gezichtsbehandeling of brazilian wax? Boek direct online of neem contact met ons op. Wij geven u ook graag een vrijblijvend advies wat betreft lippen opvullen of uw huid. Bel 06-13349921 of stuur een mail naar: info@clinic-safae-aesthetics.nl. Verwen uzelf met een van onze behandelingen zoals een heerlijke gezichtsbehandeling vlakbij Den Bosch.

BEL ONS