Schoonheidssalon Eindhoven

Uw schoonheidsspecialist in Eindhoven

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Eindhoven? Dan bent u bij schoonheidssalon Clinic Safae Esthetics aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse schoonheidsbehandelingen. Denk aan harsen, gezichtsbehandeling, definitief ontharen en brazilian wax. Tevens kunt u bij ons terecht om uw lippen te laten opvullen en voor permanente make-up. Boek direct een behandeling via onze website of neem contact met ons op. Heeft u een specifieke huidaandoening? Onze ervaren specialisten geven u graag een vrijblijvend advies in Eindhoven.

Harsen of definitief ontharen in Eindhoven

Wilt u ongewenste haartjes laten harsen of gaat u voor definitief ontharen? Bij Clinic Safae Esthetics bieden we beiden methoden aan. Harsen is een methode die erg populair is omdat de haren tot wel 8 weken lang weg kunnen blijven. Het grote voordeel is dat u geen last krijgt van stoppels doordat de haren zachter en dunner terugkomen. Kies er bijvoorbeeld voor om uw benen en onderbenen te laten harsen. Ontharen van de bikinilijn is ook mogelijk of kies voor een brazilian wax. In onze schoonheidssalon wordt u geharst door professionals, die precies weten hoe ze moeten harsen zodat u geen onnodige pijn ervaart. Wilt u echt nooit meer hoeven harsen of scheren? Kies dan voor IPL ontharing om definitief te laten ontharen in Eindhoven.

schoonheidssalon eindhoven

Kies voor permanente make-up

Wilt permanente make-up in Eindhoven laten zetten? Wij bieden u de mogelijkheid om uw wenkbrauwen te pigmenteren of om een permanente eyeliner boven en/of onder uw ogen te laten zetten. Wilt u bijvoorbeeld uw wenkbrauwen verlengen, verbreden of voller maken zonder elke dag te hoeven werken met wenkbrauwpotlood? Dan is permanente make-up de ideale uitkomst. Ook eyeliner is vaak een gedoe om in een keer goed aan te brengen, zeker wanneer u haast heeft. Als u permanente make-up laat aanbrengen, zijn deze zorgen voorgoed voorbij. In onze schoonheidssalon zetten wij ook permanente lipliner. Wilt u uw lippen een nog vollere look geven? Kies er dan voor om uw lippen op te laten vullen bij ons in Eindhoven.

Neem contact op met onze schoonheidssalon vanuit Eindhoven

Heeft u interesse in een heerlijke gezichtsbehandeling in Eindhoven? Boek dan een van onze heerlijke behandelingen of vraag om een vrijblijvend huidadvies. Heeft u nog vragen over een van onze behandelingen zoals harsen, gezichtsbehandeling, brazilian wax, definitief ontharen, permanente make-up of lippen opvullen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op: 06-13349921 of stuur een mail naar: info@clinic-safae-aesthetics.nl. Ga ook voor de effectieve aanpak van onze schoonheidsspecialist in Eindhoven.

BEL ONS