Schoonheidssalon Helmond

Professionele schoonheidssalon nabij Helmond

Bent u op zoek naar een deskundige schoonheidsspecialist vlakbij Helmond? Bij Clinic Safae Esthetics hebben wij voor iedere huid een gewenste behandeling. Wij hebben ook gediplomeerde specialisten in huis die verstand hebben van huidverzorging en huidverbetering. Heeft u een specifieke huidaandoening? Dan geven zij u graag deskundig advies. Ons brede aanbod bestaat uit diverse schoonheidsbehandelingen zoals gezichtsbehandelingen, brazilian wax, permanente make-up, harsen, definitief ontharen en lippen opvullen. Welke behandeling wenst u te laten doen in onze schoonheidssalon nabij Helmond?

Gezichtsbehandeling: effectieve verzorging en ontspanning

Wilt u vlakbij Helmond een gezichtsbehandeling laten doen? Voor ieder huidtype bieden wij bij Clinic Safae Esthetics de perfecte behandeling aan. Heeft u last van onzuiverheden? Kies dan voor de basisbehandeling. Wilt u daarbij ook een ontspannende massage bij? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een intensieve gezichtsbehandeling. Als u weinig tijd heeft, raden wij een korte behandeling aan van 25 minuten. Het is in onze schoonheidssalon ook mogelijk om uw wenkbrauwen te laten verbreden, verlengen of voller te laten maken. Samen met de schoonheidsspecialist stemt u van tevoren uw specifieke wensen af. Zo gaat altijd met een gewenst resultaat naar huis. Eyeliner is vaak een gedoe om een keer mooi aan te brengen. Permanente make-up is dan ook een uitkomst. Dit is bij ons mogelijk bij zowel de bovenste als onderste oogleden. Wilt u uw lippen accentueren? In onze schoonheidssalon kunt u ook kiezen voor permanente lipliner of laat uw lippen opvullen.

schoonheidssalon helmond

Kies in Helmond voor harsen of definitief ontharen

Wilt u zich niet meer druk hoeven maken over ingegroeide haren en stoppels? Dan is harsen of definitief ontharen nabij Helmond in onze schoonheidssalon de oplossing. Onze ervaren specialisten harsen onder andere benen, armen, oksels en de bikinilijn. Tevens is het mogelijk om uw intieme zone te laten harsen, dit noemen we de brazilian wax. Onze schoonheidsspecialist zorgt er altijd voor dat het harsen op een professionele manier gebeurt, zonder dat u onnodig pijn ervaart. Ook bij een brazilian wax geniet u van dezelfde voordelen als bij een gewone harsbehandeling. Na de behandeling zult u genieten van een zachte en gladde huid, zonder irritaties of bultjes. Wilt u definitief laten ontharen? Dan is elektrische ontharen of IPL ontharing wellicht iets voor u. Wij geven u graag advies over wat de beste optie is voor uw huid en die aansluit bij uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over harsen of definitief ontharen nabij Helmond.

Behandeling boeken vanuit Helmond? Bel of mail direct

Bent u overtuigd van permanente make-up of wilt u lippen laten opvullen? Of heeft u nog vragen over harsen, permanente make-up, definitief ontharen, gezichtsbehandeling of de brazilian wax? Neem contact op met onze schoonheidsspecialist. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-13349921 en per mail op info@clinic-safae-aesthetics.nl Wij geven u ook graag professioneel advies wat betreft uw huid. Liever online boeken? Boek via onze website een gezichtsbehandeling of een lichaamsbehandeling zoals harsen, definitief ontharen of de brazilian wax in onze schoonheidssalon nabij Helmond.

BEL ONS