Lippen opvullen

Kies voor opvullen voor een prachtige mond

Wilt u uw lippen laten opvullen? Maak dan een afspraak bij Clinic Safae Esthetics. Wij begrijpen als geen ander dat een mond een van de eerste dingen is die mensen van elkaar zien. Ze trekken meteen een enorme aandacht. Ook tijdens gesprekken blijken mensen veelvuldig naar elkaars lippen te kijken. Het is dan ook niet zo vreemd dat u deze mooi vol en perfect gevormd wilt hebben. Dan geeft uw mond immers die gewenste jeugdige en sensuele uitstraling. Laat ons uw lippen opvullen voor een prachtig resultaat.

Waarom opvullen gewenst kan zijn

Als we ouder worden, verandert ons gezicht. De natuurlijke aanmaak van collageen neemt af, waardoor ons gezicht ietwat uitdroogt en zogezegd onder druk kan komen te staan. Hierdoor verliest het haar soepelheid en symmetrie. Dit is vaak goed zichtbaar bij de lippen. Ze verliezen hun volume en raken hun originele contouren kwijt. Ook kunnen er rimpeltjes gaan ontstaan tussen, boven en onder uw mond. Uw lippen worden smaller en lijken naar binnen te vouwen. Gelukkig beschikken wij over de juiste materialen, middelen en behandelmethodes om uw mond weer die gewenste volle, gezonde én natuurlijke uitstraling te geven.

lippen opvullen

Het opvullen van lippen verloopt zo

Met speciaal ontwikkeld hyaluronzuur zorgen wij ervoor dat uw huid haar natuurlijke stevigheid weer terug krijgt. Ook creëren we precies de gewenste hoeveelheid volume. Voor het opvullen van een lip gebruiken wij de producten van Ecuri Cosmetics. Dit merk brengt het hyaluronzuur niet in met naalden, maar met een meso-gun. Dit is een intelligent systeem dat automatisch de juiste hoeveelheid hyaluronzuur inspuit. Dit maakt deze behandelmethode is een stuk veiliger en preciezer dan wanneer er naalden voor worden gebruikt. Deze behandeling duurt bovendien erg kort en heeft slechts een zeer geringe kans op zwellingen en blauwe plekken. Het hyaluronzuur dat wij gebruiken is cross-linked hyaluronzuur. Dit werkt veel beter dan standaard hyaluronzuur. Kortom, laat ons uw mond verzachten en haar in prachtige, volle en gezonde staat brengen.

Laat ons uw lippen opvullen

Als u ons inschakelt voor het opvullen van uw lippen, dan weet u zeker dat dit veilig, comfortabel en op professionele wijze gebeurt. Wij zorgen voor een natuurlijke doch volle en sensuele look, die vele hoofden zal doen draaien. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-13349921, stuur een mail naar info@clinic-safae-aesthetics.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij heten u graag van harte welkom in onze salon als u ons uw lippen wilt laten opvullen.

BEL ONS