Permanente make-up

Profiteer van permanente make-up

Heeft u interesse in permanente make-up? Maak dan een afspraak bij Clinic Safae Esthetics. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste technieken, met een natuurlijk resultaat als gevolg. Wij brengen permanente eyeliner, lipliner en wenkbrauwen aan. Dit gebeurt met een dunne naald. Hiermee brengen we een veilig, speciaal gemaakt pigment vlak onder het huidoppervlak aan. Dit zijn geen eeuwigdurende tatoeages. Onze permanente make-up blijft ongeveer twee tot vijf jaar zitten.

Ontdek de voordelen van permanente make-up

Onze speciaal aangebrachte make-up biedt u enorm veel voordelen. Zo ziet u er altijd perfect uit. Deze make-up loopt namelijk niet uit onder de douche, in de regen of op het strand. Het aanbrengen van de permanente make-up is pijnloos. Daarnaast zijn de kleuren die we gebruiken kleurvast. Rood blijft dus ook echt rood. Voor het aanbrengen van eyeliner gebruiken we de kwalitatief hoogstaande Ecuri-eyeliners. Wenkbrauwen brengen we aan met de unieke Hairstroketechniek. Hierdoor zien uw nieuwe wenkbrauwen er levensecht uit. Als u littekens of andere huid-ontsieringen wilt laten minimaliseren, al dan niet laten verwijderen, gebruiken we de ingenieuze Fractional-techniek. Rimpels vullen we op met hyaluronzuur. Dit is geen kleurstof, maar een veilig vulmiddel. Zo voorkomen we vervelende bijwerkingen. Haar kunnen we tot slot op natuurlijke wijze laten teruggroeien met de stamceltechniek. U begrijpt, Clinic Safae Esthetics gebruik de beste middelen en de meest geavanceerde apparatuur.

permanente make-up

Houd rekening met de na-behandeling van permanente make-up

Heeft u door ons bijvoorbeeld blijvende eyeliner of lipliner aan laten brengen? Houd dan rekening met het volgende voor een optimaal en langdurig resultaat:

Houd de pigmentatie 48 lang droog na de behandeling

Reinig de huid niet, gezien deze droog moet blijven

Breng na de behandeling géén make-up aan

Breng alleen 3 x daags, 3 dagen lang de meegegeven white petrolatum aan

Voorkom fel zonlicht op de pigmentatie

Ga 5 dagen lang niet onder de zonnebank of het zwembad of de sauna in

Pulk of krab niet aan de pigmentatie

Als u deze punten in acht neemt, bent u verzekerd van een prachtig en lang blijvend resultaat.

Kies voor onze permanente make-up

Heeft u interesse in onze permanente make-up? Maak dan een afspraak met ons. Wij bespreken graag uitvoerig uw wensen met u, om zo tot een perfect resultaat te komen. Bel naar 06-13349921, mail naar info@clinic-safae-aesthetics.nl of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u graag aan natuurlijke, veilige en bovenal prachtige permanente make-up.

BEL ONS