Schoonheidssalon Roermond

Een mooi resultaat bij de schoonheidssalon nabij Roermond

Op zoek naar een professionele schoonheidsspecialist vlakbij Roermond? Bekijk het diverse aanbod bij schoonheidssalon Clinic Safae Esthetics. “Safae” staat voor helderheid, puurheid en sereniteit. Wij staan er dan ook voor om uw huid op een specialistische wijze te behandelen. Alles voor een mooie en fijn huid. Vandaar dat wij gespecialiseerd zijn in diverse behandelingen. Denk aan gezichtsbehandelingen, harsen, permanente make-up, brazilian wax, definitief ontharen en lippen opvullen. Zo bieden wij voor ieder huidprobleem en iedere wens een passende oplossing. Onze professionele schoonheidsspecialist geeft ook graag deskundig advies als u een specifieke huidaandoening heeft. Interesse in een gezichtsbehandeling nabij Roermond? Boek eenvoudig online.

Een natuurlijke look met permanente make-up nabij Roermond

Wenst u een verzorgde en natuurlijke look? Kies voor permanente make-up. Zo hoeft u niet meer iedere dag uw make-up aan te brengen. Heeft u bijvoorbeeld dunne of weinig wenkbrauwen? Of is het aanbrengen van eyeliner elke ochtend te veel gedoe? Dan is permanente make-up de uitkomst. Ook voor mensen met een make-up allergie of die door ziekte of andere oorzaak geen wenkbrauwen meer hebben, is dit de ideale oplossing. Permanente make-up is in onze schoonheidssalon mogelijk voor zowel uw wenkbrauwen als ogen. Ook is onze schoonheidsspecialist gespecialiseerd in permanente lipliner. Voor een natuurlijk en gewenst resultaat bespreken wij samen met u altijd uw persoonlijke wensen, de kleur en de vorm van het pigment. Heeft u ook altijd al wat vollere lippen gewild? Naast permanente make-up is lippen laten opvullen nabij Roermond ook mogelijk.

schoonheidssalon roermond

Effectief ontharen? Kies voor harsen of definitief ontharen

Overweegt u om te kiezen voor harsen of definitief ontharen in Roermond? In onze schoonheidssalon bieden wij beide methodes aan. Harsen is een tijdelijke manier van ontharen, waarbij de haren gemiddeld drie tot 8 weken wegblijven. Harsen is dan ook zeker een betere methode dan scheren, omdat de haren tijdens harsen met wortel en al getrokken worden. Wilt u uw intieme zone laten harsen? Kies dan voor een brazilian wax. Voor het definitief ontharen maken wij gebruik van de IPL methode. Dit is een effectieve methode om voor altijd of langere tijd van uw ongewenste haartjes af te zijn. Zowel gezichtshaar als lichaamshaar is mogelijk om te laten harsen of definitief te ontharen. Wilt u er verzorgd uitzien voor de zomer of uw vakantie? Dan is definitief ontharen of harsen een effectieve oplossing.

Interesse in een behandeling? Benader ons vanuit Roermond

Wilt u uw huid verbeteren en heeft u interesse in een gezichtsbehandeling nabij Roermond? Of wenst u permanente make-up? Boek direct online een afspraak. Heeft u nog vragen over harsen, definitief ontharen, brazilian wax of lippen opvullen? Neem gerust contact met ons op. Onze schoonheidsspecialist geeft u ook graag advies. Bel ons op 06-13349921 of stuur een mail naar: info@clinic-safae-aesthetics.nl Verwen uzelf met een ontspannende behandeling zoals een gezichtsbehandeling vlakbij Roermond.

BEL ONS