Schoonheidssalon

U bent in goede handen bij onze schoonheidsspecialist

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon? Boek dan een behandeling bij Clinic Safae Esthetics. Bij ons kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Denk aan uitvoerige gezichtsbehandelingen, het ontharen van uw lichaam, een pedicure of een manicure. Bij onze salon werken enkel gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Dit betekent dat we u vrijwel alle behandelingen kunnen bieden op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van fillers en permanente make-up. Wat mogen wij voor u betekenen? Boek een behandeling bij onze schoonheidssalon!

Kom voor deze behandelingen naar onze schoonheidssalon

In onze salon kunnen we elk huidtype behandelen. Ongeacht uw schoonheidswens of eventueel huidprobleem: wij zorgen ervoor dat u optimaal tot rust komt in onze rustgevende en stijlvolle salon. Met een frisse, mooie en gezonde huid als resultaat uiteraard. Onze schoonheidsspecialist staat voor u klaar om u hartelijk te ontvangen. Wij begeleiden u vervolgens naar uw verwarmde en comfortabele behandelstoel. Laat ons weten welke behandeling u wenst. Bekijk ons aanbod online of laat u adviseren of inspireren door onze professionals. Kiest u voor een grondige reiniging van uw gezicht, een uitvoerige peeling of wenst u een complete totaalverzorging? Onze schoonheidsspecialisten zijn bovendien gespecialiseerd in het behandelen van rimpels. Of laat uw lichaam door ons heerlijk masseren en/of ontharen. De keus is geheel aan u.

schoonheidssalon

Dit wilt u weten onze over schoonheidssalon

Het uitgangspunt van onze salon is: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Dit betekent dat wij uiterlijke én innerlijke schoonheid nastreven. Door uw huid optimaal te verzorgen, herstellen of verbeteren, zorgen wij ervoor dat ook uw gemoedstoestand een opkikker krijgt. Dit zult u ook uitstralen, waardoor iedereen ziet u beter u in uw vel zit. Niet alleen qua schoonheid, maar ook qua vertrouwen en positiviteit. De term ‘safae’ in onze naam betekent sereen, puur en helder. Deze waarden staan in onze schoonheidssalon centraal. Als wij uw huid mogen behandelen, doen wij dit gegarandeerd op een veilige, verantwoorde en comfortabele wijze. Voor elk huidtype, elk huidprobleem en elke wens bieden onze schoonheidsspecialisten passende schoonheidsbehandelingen aan.

Maak een afspraak bij onze schoonheidssalon

Benader onze schoonheidssalon als u uw gezicht, lichaam en geest een ware oppepper gunt. Wij zorgen op een heerlijke en ontspannende wijze voor een prachtig en gezond resultaat. Bel naar 06-13349921, stuur een mail naar info@clinic-safae-aesthetics.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij weten u graag van harte welkom in onze professionele schoonheidssalon!

BEL ONS