Schoonheidsspecialist

U bent in goede handen bij onze schoonheidsspecialist

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialist? Maak een afspraak bij Clinic Safae Esthetics. Wij bieden u een ontzettend veelzijdig aanbod aan schoonheidsbehandelingen. Denk aan gezichtsbehandelingen, ontharingskuren, manicure en pedicure. Bij onze schoonheidssalon zijn verschillende gediplomeerde specialisten in dienst. Hierdoor kunnen we verschillende behandelingen aanbieden omtrent huidverzorging en huidverbetering. Maar ook als u behoefte heeft aan permanente make-up of fillers, bent u bij ons aan het juiste adres. Wat mag onze schoonheidsspecialist voor u betekenen?

Deze behandelingen biedt onze schoonheidsspecialist aan

Voor ieder mens, ieder huidtype en elk doel hebben wij de juiste gezichtsbehandeling. Laat u even heerlijk verwennen door een bezoekje te brengen aan onze stijlvolle en rustgevende salon. U wordt aldaar hartelijk ontvangen door onze specialist, waarna u plaats mag nemen in een comfortabele, verwarmde behandelstoel. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Mocht u nog niet weten welke behandelingen wij allemaal aanbieden, dan nemen wij u graag mee in de wereld van de esthetiek, ontspanning en gezondheid. Zo kunnen wij uw huid een enorme opfrisser geven door een uitvoerige reiniging, peeling en totaalverzorging. Of laat uw lichaam optimaal herboren worden door een massage. Wij bieden ook verschillende ontharingsmethoden aan en zijn gespecialiseerd in onder andere rimpelbehandeling. Informeer direct bij ons naar alle mogelijkheden.

schoonheidsspecialist

Dit wilt u weten van uw schoonheidsspecialist

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Dat is waar wij voor staan. Wij verzorgen, herstellen of verbeteren uw huid graag optimaal, zodat er ook direct een positieve boost aan uw algehele welzijn wordt gegeven. Wij gaan namelijk voor uiterlijke én innerlijke schoonheid. Niet alleen u zult dit zo voelen en zien, ook alle mensen om u heen. ‘Safae’ betekent puur, sereen en helder. Dit zijn de waarden die in onze schoonheidssalon centraal staan. Wij geven u graag een mooiere huid op een prettige, verantwoorde en veilige manier. Om dit te realiseren, bieden wij verschillende behandelingen aan. Met elk huidtype, ieder huidprobleem en elke schoonheidswens weet onze schoonheidsspecialist raad.

Maak een afspraak met onze schoonheidsspecialist

Onze schoonheidsspecialist kan uw huid precies die oppepper geven die u wenst. Boek direct uw gewenste behandeling door ons te bellen via 06-13349921, te mailen naar info@clinic-safae-aesthetics.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Onze schoonheidsspecialist heet u graag van harte welkom in onze professionele salon!

BEL ONS