Schoonheidssalon Tilburg

Clinic Safae Esthetics: Uw schoonheidsspecialist nabij Tilburg

Zoekt u een professionele schoonheidssalon vlakbij Tilburg? Bij Clinic Safae Esthetics hebben wij een breed aanbod aan diverse schoonheidsbehandelingen. Onze ervaren en deskundige specialisten hebben veel ervaring met behandelingen op het gebied van permanente make-up, gezichtsbehandelingen, harsen, lippen opvullen, definitief ontharen en brazilian wax. Ook staan zij voor u klaar als u eerst advies wenst wat betreft lippen opvullen of als u een specifieke huidaandoening heeft. Wilt u meer weten over ons aanbod? Of wilt u een behandeling boeken bij Clinic Safae Esthetics? Op onze website vindt u meer info en kunt u direct een afspraak boeken voor bijvoorbeeld permanente make-up vlakbij Tilburg.

Een verzorgde look met permanente make-up vlakbij Tilburg

Overweegt u om te kiezen voor permanente make-up? Onze schoonheidsspecialist is gespecialiseerd in het pigmenteren van de wenkbrauwen en permanente eyeliner en lipliner. Permanente make-up is een ideale oplossing voor mensen met een make-up allergie. Tevens is het een effectieve oplossing als u weinig of dunne wenkbrauwen heeft. Voor permanente make-up voor de ogen gebruiken we permanente eyeliner. Dit is dé uitkomst als u elke dag mooi voor de dag wilt komen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen. Wenst u perfecte ogende lippen? Kies dan voor permanente lipliner. Dit geeft uw lippen een vollere en symmetrische look. Bent u niet zo van de lipliner maar wenst u wel vollere lippen? Onze specialisten vlakbij Tilburg zijn ook gespecialiseerd in lippen opvullen met behulp van fillers.

schoonheidssalon tilburg

Harsen of definitief laten ontharen door schoonheidsspecialist

Wilt u van uw ongewenste haartjes af? Ga voor harsen of definitief ontharen vlakbij Tilburg. Harsen is een populaire methode waarbij de haartjes tot wel 8 weken weg kunnen blijven. Het is een precieze en effectieve methode. De schoonheidsspecialist brengt de hars aan en uw lichaamshaar wordt tegen de haargroeirichting van de huid getrokken. In tegenstelling tot scheren worden de haren tijdens het harsen met wortel en al eruit getrokken. Dit voorkomt harde stoppels en ingegroeide haren. Ook het harsen van uw intieme zone doen wij in onze schoonheidssalon, door middel van brazillian wax. Wilt u ongewenste haargroei op het lichaam of gezicht definitief laten ontharen? Dat kan met behulp van IPL ontharing.

Interesse in een behandeling? Benader ons vanuit Tilburg

Heeft u vragen over harsen, brazilian wax of definitief ontharen in onze schoonheidssalon nabij Tilburg? Definitief ontharen met behulp van IPL is een effectieve methode om voor langere tijd af te zijn van ongewenste haargroei. Neem hierover contact op met onze ervaren specialisten. Bel naar 06-13349921 of stuur een mail naar: info@clinic-safae-aesthetics.nl of boek direct online voor permanente make-up, lippen opvullen of een ontspannende gezichtsbehandeling vlakbij Tilburg.

BEL ONS