Schoonheidssalon Veldhoven

Uw professionele schoonheidsspecialist nabij Veldhoven

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon nabij Veldhoven? Clinic Safae Esthetics is uw adres voor professionele schoonheidsbehandelingen. Onze schoonheidsspecialist nabij Veldhoven is gespecialiseerd in diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Denk aan permanente make-up, harsen, gezichtsbehandelingen, definitief ontharen en de brazilian wax. Tevens hebben wij gediplomeerde en deskundige specialisten in huis om uw lippen te laten opvullen. Wij geven u ook graag advies omtrent huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Voor elk specifiek huidprobleem hebben wij een passend antwoord. Voor welke behandeling wilt u een afspraak maken in onze schoonheidssalon vlakbij Veldhoven?

Dit is waarom harsen en definitief ontharen ideaal is

Harsen of definitief ontharen vlakbij Veldhoven? Harsen en definitief ontharen zijn de ideale oplossingen om langere tijd van uw ingegroeide haren en stoppels af te zijn. Kiest u voor harsen van uw lichaam of gezicht? Dan blijven de haren ongeveer 3 tot 8 weken weg. Wilt u voor de zomer af zijn van uw ongewenste haren? Of gaat u binnenkort op vakantie? Kies ervoor om uw benen, armen, oksels of bikinilijn te laten harsen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het harsen van de intieme zone. Hiervoor gebruiken wij Brazilian Wax, speciaal bedoeld voor de gevoeligste plekken op uw lichaam. Voor definitief ontharen heeft u keuze uit de IPL methode of elektrisch ontharen. Neem contact op als u interesse heeft en meer wilt weten over definitief ontharen en harsen nabij Veldhoven.

schoonheidssalon veldhoven

Een verzorgde uitstraling met permanente make-up

Wilt u verzorgd voor de dag komen zonder daar iedere dag moeite voor te hoeven doen? Voor mensen met een make-up allergie of die dunne of weinig wenkbrauwen hebben, is permanente make-up de oplossing. Voor permanente make-up voor de ogen gebruiken we permanente eyeliner. Dit is dé uitkomst als u het lastig vindt om strakke lijnen boven of onder uw ogen te trekken of als u vaak haast heeft ‘s ochtends. Wilt u lippen accentueren? Onze schoonheidsspecialist gespecialiseerd in permanente make-up voor uw lippen. Dit geeft uw lippen een vollere en symmetrische look. Bent u niet zo van permanente make-up maar wenst u wel vollere lippen? Onze specialisten vlakbij Veldhoven zijn ook gespecialiseerd in lippen opvullen met behulp van fillers.

Bel of mail onze schoonheidssalon vanuit Veldhoven

Altijd al vollere lippen gewild? Laat uw lippen opvullen nabij Veldhoven. Neem contact met ons op voor om een afspraak te maken. Wij geven u ook graag advies wat betreft de lippen opvullen. Interesse in een andere behandeling? Wij bieden tevens diverse gezichtsbehandelingen aan van basisbehandelingen tot specifieke behandelingen gericht op huidverbetering. Bel ons op 06-13349921 of stuur een mail naar info@clinic-safae-aesthetics.nl voor advies, vragen en afspraken. U kunt ook direct online een afspraak boeken in onze schoonheidssalon voor harsen, definitief ontharen of een brazilian wax nabij Veldhoven.

BEL ONS