Schoonheidssalon Venlo

Uw professionele schoonheidsspecialist vlakbij Venlo

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele schoonheidsspecialist vlakbij Venlo? Dan bent u bij Clinic Safae Esthetics aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers zijn ook gespecialiseerd in een veelzijdigheid aan behandelingen om zo voor ieder huidprobleem een passend antwoord te hebben. Heeft u een bepaalde huidaandoening? Onze specialisten geven u het juiste advies met een passende oplossing. Naast huidverbeterende behandelingen zoals gezichtsbehandelingen hebben wij ook veel ervaring op het gebied van harsen, permanente make-up, lippen opvullen, definitief ontharen en brazilian wax. Lees verder voor meer informatie of boek direct een afspraak voor een behandeling in onze schoonheidssalon vlakbij Venlo.

Kies uw gewenste ontharingsmethode in onze salon nabij Venlo

Wilt van ingegroeide haren en stoppels af zijn? Kies dan voor harsen of definitief ontharen. Dit is de oplossing om voor een langere tijd van uw ongewenste haren af te komen. Laat u uw lichaam of gezicht harsen? Dan blijven de haren van uw benen, armen, oksels of bikinilijn tot wel 8 weken weg. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het harsen van de intieme zone. Hiervoor gebruiken wij Brazilian Wax, speciaal bedoeld voor de gevoeligste plekken op uw lichaam. Voor definitief ontharen, gebruiken wij de IPL methode. Dit is een zeer effectieve manier om haren te verwijderen met behulp van intense lichtstralen. Na een paar behandelingen zullen er steeds meer haren wegblijven. Neem contact met ons op als u interesse heeft in definitief ontharen of harsen nabij Venlo.

schoonheidssalon den bosch

Kom verzorgd voor de dag met permanente make-up

Wilt u verzorgd voor de dag komen zonder daar iedere dag moeite voor te hoeven doen?
Dan is permanente make-up de ideale oplossing. Zeker voor mensen met dunne of weinig wenkbrauwen of een make-up allergie. In onze schoonheidssalon zijn wij gespecialiseerd in zowel pigmenteren van de wenkbrauwen als permanente eyeliner. Ook kunnen we als permanente make-up lipliner aanbrengen. Hiermee geeft u uw lippen een vollere look. Bent u geen voorstander van permanente make-up zoals lipliner? Voor een vollere en natuurlijk look kunt u ook kiezen om door onze specialisten vlakbij Venlo uw lippen te laten opvullen.

Neem contact op met onze schoonheidssalon vanuit Venlo

Interesse in een gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon nabij Venlo? Wij bieden diverse gezichtsbehandelingen aan. Van basis behandelingen tot specifieke behandeling gericht op huidverbetering. Mail naar info@clinic-safae-aesthetics.nl voor meer informatie en advies. Kies voor onze professionele schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling, permanente make-up, definitief ontharen, harsen, brazilian wax of lippen opvullen nabij Venlo.

BEL ONS